Marinované cibulky

30 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
540 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
50 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme 2 dl bílého vína, 2 dl vody, 2 dl olivového oleje, přidáme šťávu z 1 citronu, bobkový list, 5 zrnek pepře a sůl podle chuti.
  • 2
    Jarní cibulky očistíme, vložíme do horkého nálevu a vaříme při mírné teplotě cca 5-10 minut. Musíme dát pozor, aby se nám cibulky nerozvařily. Marinádu s cibulkami necháme vychladnout.
  • 3
    Cibulky servírujeme i s marinádou.
  • 4

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.