Marinované daňčí medailonky

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
664 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
57 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
161 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nalijeme olej, koření, prolisovaný česnek, med, sladkou papriku a hodně důkladně všechno promícháme. Maso umyjeme, nakrájíme na medailonky, naklepeme a naskládáme do marinády na celý den uležet.
  • 2
    Na pánvi v rozehřátém oleji marinované plátky z obou stran zprudka opečeme. Na každý upečený plátek ještě za horka položíme kousek másla. Podlijeme vínem a dusíme do té doby až se víno odpaří a zůstane samotná šťáva.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.