Marinované hovězí maso

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
272 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
9 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso zbavíme veškerého tuku, nakrájíme na tenké plátky a dáme do mísy. Z namočených fermentovaných černých bobů slijeme vodu a boby rozmačkáme vidličkou. Přidáme ostatní suroviny na přípravu marinády a důkladně promícháme. Marinádou přelijeme maso a zamícháme. Mísu přikryjeme potravinářskou fólií a uložíme do chladničky. Maso necháme marinovat 6 hodin.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme arašídový olej. Z masa slijeme marinádu a uchováme ji pro další použití. Maso opékáme na pánvi za stálého míchání asi 3 minuty. Potom je přeneseme na talíř. Na pánev dáme brokolici a kukuřičky a přidáme vodu. Pánev přikryjeme pokličkou a zeleninu dusíme 5 minut.
  • 3
    Na pánev ještě přidáme jarní cibulky a vodní kaštany a opékáme je za stálého míchání 2 minuty, potom přidáme maso a odloženou marinádu a za občasného míchání vše prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.