Marinované jehněčí kotlety pečené

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
836 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
70 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
405 mg
Cukr
129 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety zbavíme tuku, osolíme, vložíme do marinády a pod fólií necháme přes noc v chladničce. Marinádu připravíme smícháním prolisovaného česneku, papriky, kmínu, majoránky, citronové šťávy a piva. Druhý den v pekáči rozpustíme máslo, přidáme olej a marinované kotlety osmažíme z obou stran. Poté je zalijeme marinádou a pečeme v předehřáté troubě, až jsou kotlety měkké. Během pečení maso obracíme a poléváme výpekem. Je-li třeba, podlijeme horkou vodou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.