Marinované jehněčí na hrozinkách

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
579 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
37 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
4 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme jehněčí kýtu bez kosti, zbavenou tuku a nakrájenou na kostky. Cibuli a zázvor nasekáme nadrobno.
  • 2
    Smícháme mleté mandle, zázvor, jogurt, cibuli, citronovou šťávu, koriandr, kardamom, pepř a umixujeme směs dohladka. Maso marinujeme přes noc přikryté v ledničce.
  • 3
    Maso vaříme na pánvi s hrozinkami a mlékem pod pokličkou hodinu a půl a poté bez pokličky 30–40 minut za občasného míchání.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.