Marinované kuře na rožni

60 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
654 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
46 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
978 mg
Cukr
588 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuře očistíme, stáhneme z kůže a propícháme vidličkou. Smícháme všechny ostatní ingredience (z citronu vymačkáme šťávu) a vzniklou pastou potřeme důkladně maso zevnitř i zvenku. Položíme na talíř a necháme do druhého dne marinovat v lednici.
  • 2
    Poté kuře grilujeme doměkka a dozlatova, mezitím potíráme rozpuštěným máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 4. 11. 2015
Marinované kuře na rožni
Jediné co na tomto receptu měním je, že kuře nechávám i s kůží, po rožnění je krásně křupavá. Kuře lze také rožnit ten samí den, stačí naložit na 2 - 3 hodinky a poté potírat, přesně jak je uvedeno.