Marinované nudličky z roštěnky
20 min.
Ingredience
- 800gramůHovězí roštěnka vys. peč.
- 2kusyCibule
- 350gramůPaprika zelená
- 150mililitrůOlej rostlinný
- 20gramůSolamyl
- 40mililitrůOmáčka sójová
- 1lžíceCukr krupice
- 50mililitrůVíno červené
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
898 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
66 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Maso očistíme a nakrájíme na tenčí podélné nudličky. Cibuli a očištěné papriky bez semen nakrájíme na nudličky. Marinádu připravíme smícháním vína, sójové omáčky, cukru, soli, pepře a Solamylu.
- 2Nudličky zalijeme marinádou a pod fólií necháme v chladničce alespoň 2 hodiny uležet.
- 3Marinované maso prudce opečeme na rozpáleném oleji. Maso vyjmeme, do výpeku vmícháme cibuli, papriky a zarestujeme. Ke směsi vrátíme maso, prohřejeme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.