Marinované pikantní černé olivy

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1215 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
156 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
31 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do poloviny černých oliv bez pecek vložíme kapary a do druhé poloviny vložíme velké omyté hrozinky.
  • 2
    Připravíme marinádu: očistíme česnek, rozkrájíme ho na poloviny a dáme do mísy. Přidáme lžíci kmínu, lžíci zeleného pepře, vločky z chilli papričky, bobkový list, hrubou sůl a vše promícháme s olivovým olejem. Do marinády vložíme černé olivy a promícháme. Marinádu s olivami dáme do zavařovací sklenice, dobře uzavřeme a dáme na tmavé chladnější místo. Konzumujeme až po 24 hodinách.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.