Marinované vepřové špízy

24 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
379 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
27 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
537 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na přepůlené špejle napícháme asi čtyři na kostky nakrájené kousky vepřového masa. Necháme marinovat alespoň 20 minut v marinádě připravené důkladným smícháním drceného česneku, nasekané citronové trávy, nasekaného koriandru, hnědého cukru, bílého pepře, slané sojové omáčky, rybí omáčky, sezamového oleje, studené vody a jemné chilli omáčky.
  • 2
    Po marinování opékáme na rozpáleném oleji 1-2 minuty z každé strany tak, aby maso zůstalo středně propečené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.