Marinovaný celer smažený v pivním těstíčku

18 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
15 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Syrový celer omyjeme, oloupeme a nakrájíme na středně silné plátky. Smícháme citronovou šťávu, olej, sůl a pepř a do marinády vložíme plátky celeru. Pod fólií necháme marinovat zhruba dvě hodiny.
  • 2
    V míse připravíme těstíčko z mouky, oleje, piva, žloutků, soli a vmícháme pevný sníh z bílků.
  • 3
    V těstíčku namáčíme marinovaný celer a smažíme v rozpáleném oleji.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.