Marinovaný kapr dušený v pivu

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
544 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
37 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapra očistíme, naporcujeme, osolíme, opepříme a v míse zakapeme citronovou šťávou a zalijeme pivem. Pod fólií necháme kapra alespoň dvě hodiny marinovat, porce v míse obracíme.
  • 2
    Na oleji zpěníme cibuli, kterou jsme nakrájeli na plátky. Na cibuli vložíme porce kapra, okořeníme kmínem a paprikou, zalijeme marinádou a pod poklicí dusíme do změknutí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.