Marinovaný kapr dušený v pivu
40 min.
Ingredience
- 1lžíceCitronová šťáva
- 500mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 2kusyCibule
- 1lžičkaKmín drcený
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 800gramůKapr obecný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
544 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
37 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Kapra očistíme, naporcujeme, osolíme, opepříme a v míse zakapeme citronovou šťávou a zalijeme pivem. Pod fólií necháme kapra alespoň dvě hodiny marinovat, porce v míse obracíme.
- 2Na oleji zpěníme cibuli, kterou jsme nakrájeli na plátky. Na cibuli vložíme porce kapra, okořeníme kmínem a paprikou, zalijeme marinádou a pod poklicí dusíme do změknutí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.