Marinovaný losos na jehle
30 min.
Ingredience
- 1kilogramLosos obecný
- 1decilitrCitronová šťáva
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 16kusůCibulka jarní
- 8kusůBobkový list
- 1decilitrOlej olivový
- 16kusůRajčata Cherry
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
561 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
34 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1V misce metlou smícháme olej, 75 ml citronové šťávy, pepř a sůl. Lososa nakrájíme na kousky a dáme do připravené marinády, necháme alespoň 1 hodinu odležet.
- 2Kousky ryby pak střídavě s malými cibulkami, cherry rajčátky a bobkovými listy napichujeme na jehly.
- 3Rozpálíme gril a na mřížce jehly grilujeme, dokud ryba není dostatečně propečená. Hotové špízy pokapeme zbylou citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.