Marinovaný losos na jehle

30 min.
Libanon

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
561 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
34 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce metlou smícháme olej, 75 ml citronové šťávy, pepř a sůl. Lososa nakrájíme na kousky a dáme do připravené marinády, necháme alespoň 1 hodinu odležet.
  • 2
    Kousky ryby pak střídavě s malými cibulkami, cherry rajčátky a bobkovými listy napichujeme na jehly.
  • 3
    Rozpálíme gril a na mřížce jehly grilujeme, dokud ryba není dostatečně propečená. Hotové špízy pokapeme zbylou citronovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.