Marinovaný tuňák se salátem z fazolových lusků

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
451 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
32 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ze dvou citronu vylisujeme šťávu, z jednoho nakrájíme kůru nadrobno.
  • 2
    Tuňáka nakrájíme na větší kostky a smícháme s citronovou šťávou i kůrou ze 3 citronů. Ochutíme solí a necháme v lednici asi hodinu marinovat.
  • 3
    Mezitím nakrájíme našikmo fazolové lusky a uvaříme v osolené vodě. Slijeme, ochutíme polovinou oleje a šťávou vylisovanou ze zbylého citronu.
  • 4
    Mandlové lupínky krátce orestujeme na teflonové pánvi.
  • 5
    Tuňáka vyjmeme z marinády, ochutíme zbylým olejem, podáváme na fazolových luscích. Posypeme mandlovými lupínky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.