Masala jehněčí s čočkou

105 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
534 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
27 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
11 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olej rozehřejeme ve woku a osmahneme na něm bobkové listy, kmín, skořici. Přidáme pokrájenou cibuli a osmahneme do zlatohněda. Přidáme pokrájené jehněčí maso na kostky a též osmahneme do hněda. Přidáme namočenou čočku, chilli, vodu, sůl, česnek, mleté chilli, kurkumu a promícháme. Přivedeme směs k varu a povaříme hodinu.
  • 2
    Vmícháme garam masalu a 5 minut vaříme. Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.