Máslo s červeným vínem

30 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
315 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
21 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
194 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné šalotky jemně nasekáme, vložíme do 125 ml červeného vína spolu se snítkem tymiánu a necháme téměř vyvařit. Ochladíme a vyjmeme tymián.
  • 2
    Povařenou šalotku vmícháme do změklého másla, osolíme a opepříme. Máslo zabalíme do fólie, srolujeme a dáme vychladit.
  • 3
    Vychlazené máslo krájíme na plátky a pokládáme na bifteky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.