Máslo s červeným vínem
30 min.
Ingredience
- 3kusyŠalotka
- 125mililitrůVíno červené
- 1kusTymián čerstvý
- 100gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
315 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
21 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
194 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné šalotky jemně nasekáme, vložíme do 125 ml červeného vína spolu se snítkem tymiánu a necháme téměř vyvařit. Ochladíme a vyjmeme tymián.
- 2Povařenou šalotku vmícháme do změklého másla, osolíme a opepříme. Máslo zabalíme do fólie, srolujeme a dáme vychladit.
- 3Vychlazené máslo krájíme na plátky a pokládáme na bifteky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.