Maso vepřové s křupavou zeleninou

65 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
324 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
20 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme v misce víno, zázvor, cukr a sójovou omáčku. Necháme uležet 30 minut. Vepřové maso nakrájíme na tenké plátky, osolíme a opepříme.
  • 2
    Na tenké proužky nakrájíme mrkev, celer a fenykl. Do bambusového pařáčku vložíme zeleninu, nasadíme na wok s vroucí vodou a vaříme v páře 3 minuty.
  • 3
    Poté pařáček vyndáme a plátky vepřového masa položíme na zeleninu. Opět zavěsíme na wok a směs vaříme dalších 5 minut v páře.
  • 4
    Podáváme s připravenou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.