Maso z králičího předku s kari, jablkem a jogurtem

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
17 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli drobně pokrájíme. Jablko oloupeme, zbavíme jádřince, nakrájíme na kostky a vložíme do misky se 100 ml vody se šťávou z 1/2 citronu, aby nezhnědlo.
  • 2
    Králičí maso naporcujeme, posolíme, zasypeme kari kořením a orestujeme na oleji v pekáči. Poté přidáme cibuli, necháme ji zesklovatět, podlijeme 150 ml vody a pod pokličkou dusíme.
  • 3
    Když je maso poloměkké, přidáme k němu okapané pokrájené jablko, vložíme do trouby a zapečeme. Na závěr vmícháme jogurt, v němž jsme rozšlehali mouku. Pekáč dáme na sporák a chvíli provaříme.
  • 4
    Jako přílohu volíme dušenou rýži.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.