Masopustní kaše

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
393 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
4 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
4 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jáhly propláchneme vroucí vodou. Scedíme, vsypeme do hrnce s vařící osolenou vodou. Na menším plamínku za stálého míchání přilijeme mléko a přisypeme vanilkový cukr a jáhly s ostatními surovinami vaříme přibližně 30 minut doměkka.
  • 2
    Uvařenou kaši nalijeme na jednotlivé talíře. Každou porci potřeme povidly a pocukrujeme moučkovým cukrem. Nakonec kaši polijeme rozpuštěným máslem a hotové jídlo podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.