Masové doutníky s obložením

40 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
406 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
26 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso důkladně promícháme s vejci, kořením a solí. Ze směsi vytvoříme tvary doutníků, které napícháme na jehlice a pokapeme olejem.
  • 2
    Na rozpáleném grilu ogrilujeme do zlatova. Hotové doplníme nakrájenými rajčaty, cibulí a citronem.
  • 3
    Horké koření [39441]:
  • 4
    koriandr, kardamom a kmín nasucho upražíme na pánvi. Vložíme do hmoždíře, přidáme ostatní suroviny a roztlučeme. Uchováme v uzavřené sklenici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.