Masové krokety plněné hříbky

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
440 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
27 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté hovězí maso vložíme do mísy, osolíme, opepříme a přimícháme vejce. Necháme chvíli odležet.
  • 2
    Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, cibuli nadrobno, hříbky na plátky.
  • 3
    V pánvi rozškvaříme slaninu, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme plátky hub a krátce orestujeme. Odstavíme a necháme chladnout.
  • 4
    Z masové směsi odebíráme stejně velké kousky, rozmáčkneme dlaní na placičky, doprostřed pokládáme houbovou směs, obalíme masovou směsí a v dlani uválíme kuličku.
  • 5
    V pánvi rozehřejeme máslo a krokety na něm smažíme ze všech stran dozlatova.
  • 6
    Krokety rozdělíme na talíře a podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.