Masové krokety v zelenině

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
517 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
36 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rohlíky nakrájíme na kolečka, zvlhčíme vodou, vymačkáme, rozmělníme, promícháme s mletým masem, vejcem, moukou, solí, pepřem a 1 jemně nakrájenou cibulí.
  • 2
    Ze směsi vytvarujeme tenké válečky - krokety. Opečeme je na sádle po všech stranách a vyjmeme. Na sádle zpěníme druhou cibuli, rozkrájenou na kolečka, zaprášíme mletou paprikou, přidáme nadrobno pokrájenou zeleninu a jablko. Přilijeme kečup, přisypeme hrášek a vše krátce podusíme. Nakonec vložíme krokety a jen prohřejeme.
  • 3
    Vhodnou přílohou jsou těstoviny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.