Masové suflé

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
205 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
7 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
126 mg
Cukr
284 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a odblaněné maso dvakrát umeleme.
  • 2
    Mleté maso vložíme do hnětače, osolíme, přidáme 2 lžíce studené vody, Solamyl, rozpuštěné máslo (5g) a nasekanou petrželku. Vše chvíli šleháme. Nakonec do těsta zlehka vmícháme sníh ušlehaný z bílků.
  • 3
    Těsto dáme do máslem vymazané zapékací mísy. Suflé pečeme v troubě ve vodní lázni asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.