Masové suflé
50 min.

Ingredience
- 100gramůTelecí maso přední
- 1špetkaSůl
- 30gramůSolamyl
- 2kusyVaječný bílek slepičí
- 10gramůMáslo čerstvé
- 1hrstPetržel - nať
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
205 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
7 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
126 mg
Cukr
284 mg
Postup přípravy
- 1Omyté a odblaněné maso dvakrát umeleme.
- 2Mleté maso vložíme do hnětače, osolíme, přidáme 2 lžíce studené vody, Solamyl, rozpuštěné máslo (5g) a nasekanou petrželku. Vše chvíli šleháme. Nakonec do těsta zlehka vmícháme sníh ušlehaný z bílků.
- 3Těsto dáme do máslem vymazané zapékací mísy. Suflé pečeme v troubě ve vodní lázni asi 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.