Masový koktejlový předkrm
10 min.
Ingredience
- 300gramůKuřecí maso pečené
- 100gramůŽampiony - sterilované
- 1kusHrušky
- 1kusRajčata
- 80mililitrůOlej olivový extra panenský
- Na zálivku
- 100gramůMajonéza
- 2stroužkyČesnek
- 70gramůSmetana 33% (šlehačka)
- 1kusRajčata
- 15gramůPažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
563 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
51 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky, které poklademe do koktejlových sklenic. Přiložíme na plátky nakrájené sterilizované žampióny, na malé kostičky nakrájenou hrušku a rajčata. Vše pokapeme olejem.
- 2Smetanu smícháme spolu s drobně nakrájeným česnekem a majonézou. Vmícháme drobně nakrájenou pažitku, dobře promícháme a přelijeme každou porci. Povrch ozdobíme kouskem rajčátka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.