Masový kotlík s vepřovou hlavou
235 min.
Ingredience
- 1kilogramVepřová plec
- 500gramůVepřová krkovička
- 120gramůCibule
- 2gramyHřebíček
- 120gramůMrkev kořen
- 250gramůPórek
- 1kilogramKapusta hlávková
- 700gramůBrambory
- 0,5kusVepřová hlava
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
943 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
63 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso dáme do hrnce, osolíme a zalijeme vodou. Uvedeme k varu a vaříme 90 minut. Poté přidáme očištěnou zeleninu a koření.
- 2Kapustu rozkrojíme na čtvrtiny, spaříme horkou vodou, odkrojíme dřevnaté části. Kapustu vmícháme do vývaru a vaříme dalších 90 minut.
- 3Brambory uvaříme v troše vývaru a servírujeme s uvařeným masem a zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.