Masový kotlík s vepřovou hlavou

235 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
943 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
63 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso dáme do hrnce, osolíme a zalijeme vodou. Uvedeme k varu a vaříme 90 minut. Poté přidáme očištěnou zeleninu a koření.
  • 2
    Kapustu rozkrojíme na čtvrtiny, spaříme horkou vodou, odkrojíme dřevnaté části. Kapustu vmícháme do vývaru a vaříme dalších 90 minut.
  • 3
    Brambory uvaříme v troše vývaru a servírujeme s uvařeným masem a zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.