Mátová omáčka s treskou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
21 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu omyjeme a osušíme. Nakrájíme ji na kostky velké asi 3x3 cm a střídavě s bobkovými listy napichujeme na špíz. Citron omyjeme horkou vodou, osušíme, škrabkou oloupeme kůru a vymačkáme šťávu. Polovinu citronové šťávy smícháme s polovinou oleje, se solí a pepřem, touto směsí potřeme rybí maso. Na pánvi rozehřejeme zbývající olej, špízy opékáme ze všech stran asi 10 minut.
  • 2
    Lístky máty nakrájíme na tenké proužky. Oloupeme mango, vybereme pecku, ovoce zalijeme džusem, zahřejeme a rozmixujeme. Přidáme mátu, sůl, pepř, citronovou šťávu a kůru a podrcený červený pepř.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.