Mečoun v omáčce

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
253 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
24 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme a nasekáme cibuli. V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme cibuli a osmahneme ji. Poprášíme ji kari, přilijeme rybí vývar a smetanu, vše promícháme. Necháme vařit 5 minut. Osolíme, opepříme, přidáme citronovou šťávu, cukr a přimícháme kokos. Omáčku udržujeme teplou.
  • 2
    Plátky z mečouna omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Rozehřejeme v pánvi máslo a osmahneme na něm rybu 6 minut.
  • 3
    Na talíře rozložíme mečouna a přelijeme omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.