Medailón ze svíčkové s bylinkovým máslem
20 min.
Ingredience
- 750gramůHovězí svíčková
- 15gramůSůl
- 0,5gramPepř černý mletý
- 150gramůMáslo bylinkové
- 100gramůTuk
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
273 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
19 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
13 mg
Vápník
19 mg
Postup přípravy
- 1Hovězí svíčkovou odblaníme a ukrojíme z ní přes vlákno plátek. Mírně jej naklepeme, upravíme do kulatého nebo oválného tvaru, osolíme, opepříme a rychleji opečeme na tuku.
- 2Na medailón položíme plátek bylinkového másla.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.