Medailón ze svíčkové se sázeným vejcem
30 min.
Ingredience
- 750gramůHovězí svíčková
- 15gramůSůl
- 0,5gramPepř černý mletý
- 100gramůMáslo čerstvé
- 400gramůVejce slepičí
- 100mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
22 g
Vláknina
13 mg
Cukr
308 mg
Postup přípravy
- 1Hovězí svíčkovou odblaníme a ukrojíme přes vlákno plátek, mírně jej naklepeme, upravíme do kulatého nebo oválného tvaru, osolíme, opepříme a rychleji opečeme na tuku.
- 2V tvořítku připravíme na 5g másla sázená vejce.
- 3Zbylých 5g másla přidáme k opečenému medailónu a rozpustíme je ve výpeku.
- 4Medailón přelijeme výpekem s máslem a ozdobíme sázeným vejcem.
- 5Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.