Medailonky z holoubátek
70 min.
Ingredience
- 4kusyHoloubata
- 8kusůŘedkvička
- 1kusPórek
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 250gramůMaso mleté - mix
- 1kusVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
672 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
39 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěná holoubata vykostíme tak, že je nařízneme na hřbetu a maso směrem k prsíčkům opatrně odkrajujeme. Plátky masa mírně naklepeme, položíme na alobal, osolíme a opepříme.
- 2Připravíme náplň z mletého masa, do kterého zamícháme vejce, nasekané ředkvičky a kolečka pórku. Potřeme jí plátky, zavineme do alobalu a převážeme nití. Závitky vaříme asi 40 minut v osolené vodě.
- 3Vychladlá holoubátka necháme ztuhnout v chladničce a potom je nakrájíme na medailonky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.