Medailonky z holoubátek

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
672 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
39 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná holoubata vykostíme tak, že je nařízneme na hřbetu a maso směrem k prsíčkům opatrně odkrajujeme. Plátky masa mírně naklepeme, položíme na alobal, osolíme a opepříme.
  • 2
    Připravíme náplň z mletého masa, do kterého zamícháme vejce, nasekané ředkvičky a kolečka pórku. Potřeme jí plátky, zavineme do alobalu a převážeme nití. Závitky vaříme asi 40 minut v osolené vodě.
  • 3
    Vychladlá holoubátka necháme ztuhnout v chladničce a potom je nakrájíme na medailonky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.