Medailonky z jelena na houbách

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
10 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
155 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Houby opláchneme a necháme je okapat. Nakrájíme na plátky. Na pánvi rozehřejeme máslo a houby spolu s tymiánem orestujeme. Poté je zalijeme vodou, osolíme, opepříme a necháme stranou na pánvi.
  • 2
    Broskve nakrájíme na plátky, rozložíme do zapékací mísy, zalijeme vínem, posypeme solí a pepřem a necháme péct ve středně vyhřáté troubě 20 minut.
  • 3
    Maso potřeme solí a pepřem z obou stran a zprudka opečeme na pánvi tak, aby zůstalo uvnitř šťavnaté.
  • 4
    Omáčku připravíme ze štávy z masa, kterou smícháme se šťávou z broskví a vínem. K masu přidáme houby, pečené broskve a přelijeme omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.