Medailonky z jelení kýty v černém pivu
35 min.
Ingredience
- 800gramůJelení kýta
- 1lžícePepř černý celý
- 1lžíceJalovec
- 80gramůMáslo čerstvé
- 1kusCibule
- 500mililitrůPivo tmavé 10% 3,7% obj.
- 1centilitrSlivovice
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
510 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
22 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
756 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Kýtu odblaníme, nakrájíme na plátky, okořeníme drceným jalovcem a pepřem. Cibuli nakrájíme nadrobno.
- 2Maso osmažíme na másle, poté přidáme cibuli, vlijeme pálenku s pivem a zhruba pět minut dusíme. Maso osolíme až na závěr.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.