Medailonky z panenky s jablky a žampiony

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
482 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
16 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
3 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na medailonky, osolíme, opepříme, zakapeme trochou piva a necháme chvíli odležet.
  • 2
    Z vajec, zbylého piva a hladké mouky umícháme těstíčko. Omytá jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na plátky. Plátky jablek namáčíme do těstíčka a smažíme na oleji (2 lžíce oleje) na pánvi.
  • 3
    Připravené medailonky osmahneme na zbalém oleji po obou stranách, přendáme na talíř a přikryjeme.
  • 4
    Ve výpeku osmahneme očištěné, na plátky nakrájené žampiony.
  • 5
    Medailonky upravíme na talíře a podáváme s kolečkem osmaženého jablka a se žampiony.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.