Medailonky z vepřové panenky s jablky

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
652 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
27 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
3 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, opláchnutou a osušenou vepřovou panenku nakrájíme na plátky silné zhruba 2 cm, posypeme kořením a osolíme. Maso z obou stran i s cibulí osmažíme na másle. Osmažené maso vyjmeme a držíme na teple.
  • 2
    Do výpeku kápneme worcesterskou omáčku, přilijeme vývar a na mírném plameni vaříme, až šťáva zhoustne.
  • 3
    V mezičase oloupeme jablka, vykrojíme jádřince a nakrájíme na kolečka, která lehce podusíme na másle.
  • 4
    Maso podáváme přelité šťávou s přílohou jablek, na která dáme trochu rybízového džemu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.