Medová omáčka s miso
15 min.
Ingredience
- 1lžíceHořčice Dijonská
- 2lžíceZázvor mletý
- 4lžíceSójová pasta Miso
- 4lžíceMed včelí
- 2stroužkyČesnek
- 1,5lžíceOmáčka sójová
- 1,5lžíceOcet jablečný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
148 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
2 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
2 g
Cukr
18 g
Postup přípravy
- 1Smícháme med, miso, hořčici, nastrouhaný zázvor, prolisovaný česnek, sójovou omáčku a ocet a vyšleháme dohladka.
- 2Při pokojové teplotě necháme 30min odpočinout.
- 3Omáčku podáváme při pokojové teplotě ke grilovanému masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.