Medová vepřová žebírka Balsamico

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1721 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
151 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
181 mg
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso osolené, potřené olivovým olejem, kořením a česnekem vložíme na pekáčku s roštem do trouby, předehřáté na 220 stupňů Celsia a necháme zprudka péct asi 15 minut. Po zhnědnutí masa snížíme teplotu trouby na 170 stupňů Celsia a pečeme, dokud maso není hotové. Během pečení poléváme maso směsí výpeku a předem připravené polevy, na kterou jsme použili drcený česnek, ocet balsamico, med a grilovací koření.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.