Meloun s vinaigrettou
15 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
99 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Meloun zbavíme semen a kulatým kráječkem vydlabeme dužinu. Nakrájíme oloupanou okurku na malé kostičky a rajčata přelijeme horkou vodou, oloupeme a zbavíme je semen. Nakrájíme na kostičky.
- 2Kuličky melounu, rajčata a okurky smícháme v míse s trochou soli a 2 lžícemi máty a necháme 10 minut odležet.
- 3Vinaigrettu připravíme z oleje, octa, zbytku nasekané máty, soli a kmínu. Přelijeme ji přes směs melounu a zeleniny a marinujeme 30 minut.
- 4Vzniklý salát můžeme ozdobit lístky máty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.