Meloun s vinaigrettou

15 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
99 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Meloun zbavíme semen a kulatým kráječkem vydlabeme dužinu. Nakrájíme oloupanou okurku na malé kostičky a rajčata přelijeme horkou vodou, oloupeme a zbavíme je semen. Nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Kuličky melounu, rajčata a okurky smícháme v míse s trochou soli a 2 lžícemi máty a necháme 10 minut odležet.
  • 3
    Vinaigrettu připravíme z oleje, octa, zbytku nasekané máty, soli a kmínu. Přelijeme ji přes směs melounu a zeleniny a marinujeme 30 minut.
  • 4
    Vzniklý salát můžeme ozdobit lístky máty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.