Meruňková kaše

15 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
347 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
11 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mléko s vanilkou a skořicí zahřejeme v hrnci.
  • 2
    Přidáme hřebíček a kardamom. Polentu vsypeme do mléka a přidáme med. Všechno za stálého míchání vaříme ještě asi 10 minut.
  • 3
    Přibližně po 5 minutách vyjmeme vanilkový lusk a skořici.
  • 4
    Vmícháme meruňkovou zavařeninu a všechno zjemníme hustou smetanou.
  • 5
    Rozdělíme do misek a ozdobíme čerstvými lístky máty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.