Meruňková omáčka s uzenou pečení

110 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
448 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
28 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vyhřáté trouby vložíme maso s meruňkami a podlijeme horkým slepičím vývarem a pod pokličkou podusíme 60 minut. Meruňkový džus smícháme s 1 lžící javorového sirupu a brandy a touto směsí maso při pečení potíráme. Hotovou pečeni vyjmeme a uchováme v teple. Rozmixujeme meruňky s výpekem a zbytkem javorového sirupu. Ochutíme solí a pepřem. Rolku nakrájíme na plátky a pokapeme výpekem. Meruňkovou omáčku podáváme zvlášť v omáčníku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.