Mexická salsa
8 min.
Ingredience
- 400gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 2lžičkypaprička jalapeňo
- 0,5kusCibule
- 1stroužekČesnek
- 0,5lžičkaSůl
- 1lžičkaKmín drcený
- 2lžičkyCitronová šťáva
- 1kusKoriandr čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
32 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme a rozkrájíme na měsíčky, česnek oloupeme. Koriandr opláchneme a necháme okapat.
- 2Všechny suroviny zpracujeme v mixeru do jemné konzistence.
- 3Před podáváním necháme salsu v lednici alespoň 60 minut vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.