Mexické fazole s paprikou
25 min.
Ingredience
- 500gramůHovězí maso zadní
- 1kusFeferony
- 8decilitrůRajčatová šťáva
- 2kusyPaprika zelená
- 300gramůFazole v rajčatové omáčce
- 1špetkaChilli koření mleté
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
159 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
4 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso potřeme solí, pepře, nasekanou feferonkou, vložíme do hrnce a přilijeme rajčatovou šťávu. Na mírném ohni povaříme do měkka. Před dovařením vložíme na tenké proužky nakrájenou papriku a scezené fazole. Podle chuti ochutíme chilli kořením, bez pokličky vaříme do měkka.
- 2Maso vybereme z hrnce, pokrájíme na malé kousky, které opět vrátíme do hrnce. Zamícháme a podle porci rozdělíme na jednotlivé talíře.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.