Mexické fazole s paprikou

25 min.
Mexiko

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
159 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
4 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso potřeme solí, pepře, nasekanou feferonkou, vložíme do hrnce a přilijeme rajčatovou šťávu. Na mírném ohni povaříme do měkka. Před dovařením vložíme na tenké proužky nakrájenou papriku a scezené fazole. Podle chuti ochutíme chilli kořením, bez pokličky vaříme do měkka.
  • 2
    Maso vybereme z hrnce, pokrájíme na malé kousky, které opět vrátíme do hrnce. Zamícháme a podle porci rozdělíme na jednotlivé talíře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.