Mexické hovězí plátky

65 min.
Mexiko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
322 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
14 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Plátky opečeme na pánvi na oleji. V kastrole na oleji osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme opečené maso a podlijeme horkou vodou rozmíchanou s rajčatovým protlakem. Přilijeme nálev z hrášku a maso dusíme doměkka. Měkké plátky vyjmeme na talíř a přelijeme šťávou s prohřátým hráškem. Pokrm podáváme posypaný nastrouhaným sýrem. Vhodnou přílohou je rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.