Mexický fazolový salát II
20 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 2kusyAvokádo
- 1kusCibule červená
- 4lžíceKoriandr čerstvý
- 250gramůRajčata Cherry
- 0,25lžičkaSůl
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 1kusChilli paprička
- 0,5lžičkaKmín drcený
- 800gramůFazole červené sterilované
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
444 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
22 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
19 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvdo a necháme je vychladnout. Poté je oloupeme a nakrájíme na kostičky.
- 2Avokádo oloupeme a nakrájíme na kostičky. Přidáme do mísy k vejcím.
- 3Fazole slijeme, opláchneme a necháme okapat.
- 4Cibuli nakrájíme na tenká půlkolečka.
- 5Koriandr nasekáme najemno.
- 6Fazoli, cibuli i koriandr přidáme do mísy k avokádu a pořádně promícháme.
- 7Cherry rajčata rozpůlíme. Také je přidáme do mísy. Promícháme a podle chuti osolíme a opepříme.
- 8Chilli papričku zbavíme semínek a nasekáme na jemno. Spolu s dresinkem a kmínem ji vmícháme do salátu.
- 9Necháme vychladit a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.