Mexický fazolový salát II

20 min.
Mexiko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
444 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
22 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
19 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvdo a necháme je vychladnout. Poté je oloupeme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Avokádo oloupeme a nakrájíme na kostičky. Přidáme do mísy k vejcím.
  • 3
    Fazole slijeme, opláchneme a necháme okapat.
  • 4
    Cibuli nakrájíme na tenká půlkolečka.
  • 5
    Koriandr nasekáme najemno.
  • 6
    Fazoli, cibuli i koriandr přidáme do mísy k avokádu a pořádně promícháme.
  • 7
    Cherry rajčata rozpůlíme. Také je přidáme do mísy. Promícháme a podle chuti osolíme a opepříme.
  • 8
    Chilli papričku zbavíme semínek a nasekáme na jemno. Spolu s dresinkem a kmínem ji vmícháme do salátu.
  • 9
    Necháme vychladit a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.