Míchaná vejce na italský způsob

15 min.
Itálie
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
280 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
23 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
424 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, vlijeme rozmíchaná, mírně osolená vejce a zvolna mícháme, až směs zhoustne.
  • 2
    Při podávání upravíme na horký talíř míchaná vejce a do středu nalijeme horký kečup.
  • 3
    Nakonec pokrm posypeme jemně nakrájenou pažitkou nebo petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 14. 9. 2015
Míchaná vejce na italský způsob
Recept je jednoduchý, rychlý a levný. Hodí se buď jako snídaně, nebo jako předkrm. K míchaným vejcím jsem podávala opečenou housku, ale dokáži si představit i opečený toustový chléb s bylinkovým máslem, nebo francouzskou bagetku. Tento recept zasytí na celé dopoledne.