Míchaná vejce s hříbky

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
459 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
46 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
640 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hříbky důkladně očistíme, omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Ve větší pánvi rozehřejeme olej, vložíme hříbky, osolíme. Na mírném ohni za stálého míchání dusíme přibližně 15 minut do měkka.
  • 2
    Když máme v pánvi jen tuk a hříbky, přidáme rozkvedlaná vejce, stálým mícháním je necháme srazit a stáhneme ze sporáku.
  • 3
    Míchaná vejce podle porci rozdělíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.