Míchaný salát s celerem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
147 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
12 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer vaříme v okyselené vodě 10 minut, scedíme a nastrouháme nahrubo. Jablíčko oloupeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na srpečky. Očištěné papriky a ananas pokrájíme na kostičky. Všechny suroviny spolu promícháme a vložíme do salátové mísy.
  • 2
    Smícháme olej, ocet, hořčici, kečup a sůl. Vzniklou marinádu vmícháme do salátu a necháme chvíli uležet.
  • 3
    Salát podáváme dobře vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.