Míchaný zeleninový salát s pšenicí

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
96 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pšenici rozdrtíme a namočíme na cca 30 minut do 1/2 litru pitné vody, slijeme a vložíme do mísy.
  • 2
    Promícháme citrónovou šťávu s olivovým olejem, ochutíme 1 lžičkou soli a pepřem dle chuti a necháme pšenici asi 1 hodinu marinovat.
  • 3
    Potom přidáme nadrobno nakrájenou jarní cibulku, rajčata, petržel a zlehka smícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.