Milánská pečeně
50 min.

Ingredience
- 20gramůCibule
- 240gramůHovězí maso zadní
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10gramůOlej stolní
- 5gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 20gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
219 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
10 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
289 mg
Cukr
424 mg
Postup přípravy
- 1Omyté a osolené maso vcelku dáme na zpěněnou cibuli. Přidáme rajčatový protlak, necháme osmahnout a podlijeme. Dusíme doměkka.
- 2Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme hladkou moukou a povaříme.
- 3Do hotové šťávy vložíme na plátky nakrájené maso.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.