Milistra

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
12 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané nakrájené brambory zalijeme horkou vodou. Osolíme, přivedeme k varu, prisypeme část nakrájené slaniny nebo škvarkového sádla a jemně přisypáváme krupici. Za občasného míchání uvaříme.
  • 2
    Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, rozebereme ji na kroužky a osmažíme dorůžova na zbytku slaniny nebo škvarkovém sádle.
  • 3
    Přelijeme ji přes uvařenou kaši /milistru/ v míse či na talířích.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.