Minestra s chobotnicí

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
374 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
12 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cukety omyjeme a pokrájíme na kostičky. Pórek omyjeme a nakrájíme na kolečka. Očistíme chobotničky a pokrájíme. Omyjeme rybí plátky, osušíme je a pokrájíme na kousky.
  • 2
    Omyjeme majoránku, jemně ji osušíme a nasekáme. Do hrnce vhodíme hrášek, cuketu, přidáme na kolečka pokrájený pórek, trochu majoránky, litr vody a uvedeme do varu. Osolíme a vaříme vše za občasného zamíchání asi 30 minut.
  • 3
    Mezitím smažíme v nepřilnavé pánvi na oleji 2-3 minuty pokrájené chobotničky a na kousky pokrájené rybí maso, osolíme, opepříme, vyjmeme z pánve a dáme stranou.
  • 4
    V hrnci uvedeme do varu patřičné množství vody, osolíme ji a dáme do ní vařit těstoviny. Scedíme je, přidáme s pokrájenými chobotničkami a rybím masem do hrnce s uvařenou zeleninou a minutu vše prohříváme. Hotovou minestru posypeme zbývající majoránkou a horkou podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.