Minestra s chobotnicí
50 min.
Ingredience
- 70gramůTěstoviny Linguine
- 400gramůChobotnice
- 300gramůOkoun - filety
- 250gramůPórek
- 100gramůHrášek
- 250gramůCuketa
- 10gramůMajoránka
- 5gramůPepř černý mletý
- 5gramůSůl
- 40mililitrůOlej olivový
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
374 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
12 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Cukety omyjeme a pokrájíme na kostičky. Pórek omyjeme a nakrájíme na kolečka. Očistíme chobotničky a pokrájíme. Omyjeme rybí plátky, osušíme je a pokrájíme na kousky.
- 2Omyjeme majoránku, jemně ji osušíme a nasekáme. Do hrnce vhodíme hrášek, cuketu, přidáme na kolečka pokrájený pórek, trochu majoránky, litr vody a uvedeme do varu. Osolíme a vaříme vše za občasného zamíchání asi 30 minut.
- 3Mezitím smažíme v nepřilnavé pánvi na oleji 2-3 minuty pokrájené chobotničky a na kousky pokrájené rybí maso, osolíme, opepříme, vyjmeme z pánve a dáme stranou.
- 4V hrnci uvedeme do varu patřičné množství vody, osolíme ji a dáme do ní vařit těstoviny. Scedíme je, přidáme s pokrájenými chobotničkami a rybím masem do hrnce s uvařenou zeleninou a minutu vše prohříváme. Hotovou minestru posypeme zbývající majoránkou a horkou podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.