Mini bylinkové fritatas

22 min.
Španělsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
261 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
15 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
488 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 180 °C.
  • 2
    Ve velké míse vyšleháme vejce, sůl a pepř. Přidáme nasekanou bazalku, nadrobený kozí sýr a strouhaný parmazán. Tuto směs rozdělíme do pečící formy na muffiny (pokud máte už starší formu nebo méně kvalitní formu, vyložte tuto formu pečícím papírem). Každý jeden důlek na muffiny naplníme jen do 2/3 výšky formy.
  • 3
    Pečeme 10-12 minut, dokud vejce neztuhnou.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 21. 4. 2020
Mini bylinkové fritatas
Skvělé 🙂