Mini bylinkové fritatas
22 min.
Ingredience
- 8kusůVejce slepičí
- 3lžíceBazalka
- 4lžíceSýr kozí
- 4lžíceSýr Parmezán
- 7gramůSůl
- 7gramůPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
261 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
15 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
488 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Troubu předehřejeme na 180 °C.
- 2Ve velké míse vyšleháme vejce, sůl a pepř. Přidáme nasekanou bazalku, nadrobený kozí sýr a strouhaný parmazán. Tuto směs rozdělíme do pečící formy na muffiny (pokud máte už starší formu nebo méně kvalitní formu, vyložte tuto formu pečícím papírem). Každý jeden důlek na muffiny naplníme jen do 2/3 výšky formy.
- 3Pečeme 10-12 minut, dokud vejce neztuhnou.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 21. 4. 2020
Mini bylinkové fritatas
Skvělé 🙂